Om mig

Vem är jag då..


Diplomerad Avspänning och Stresspedagog med kognitiv inriktning. Med ämnen som Psykologi, Hälsopedagogik, Kost och Hälsa, Massage och Komplementär Medicin

Diplomerad Självkänsla coach,Diplomerad Mindfulness ACC Coach och Diplomerad Power Qi Gonginstruktör.

Avspänningsmassage kurs Axelsons gymnastiska Institut

Yogautövare sen 2005

Fd Egenföretagare inom försäljning och kundservice. 35 års Arbetslivserfarenhet av personligt bemötande i olika roller.


Varför blev jag Stresspedagog?


Jag såg att sjukskrivningstalen ökade lavinartat och av egen erfarenhet insåg jag att den vanliga vården inte riktigt hann med i utvecklingen. Deras kunskap var inte enligt min mening inte riktigt uppdaterad, förvisso kommer det ny spännande forskning hela tiden, så det är inte helt lätt att hålla sig uppdaterade . Och där kommer jag in med min erfarenhet och en nyfikenhet att ständigt uppdatera min kunskap,om hur utmattning påverkar oss och samhället i stort. Och så en dag fick jag idéen, ja man kunde nästan se glödlampan tändas! Att självklart ska jag med min erfarenhet hjälpa andra i samma situation, som komplement till den ordinarie vården.

 Som min kloka dotter sa" When life gives you lemons makes lemonad" 


Min erfarenhet

Jag har tyvärr egen erfarenhet av stressrelaterad utmattningssyndrom som tog år av rehabilitering. Bland annat med hjälp av kognitiv beteendeterapi, stresshantering, mindfulness och meditation. 

Den kostsamma erfarenheten, både i det personliga lidandet och det ekonomiska för företaget jag var anställd i. Från att driva en egen butik till att driva en butik på dåvarande Varuhuset PUB, betyder att jag idag har bred erfarenhet från olika typer av Företag. Erfarenheter som gör att jag har ett stort kunnande om olika organisationsformer, vilket är till stor hjälp vid exempelvis stresshantering på Företag. 

Jag stöttar personer att hitta tillbaka till sin naturliga balans och ger olika verktyg för att kunna hantera och acceptera situationen. Det finns inget facit på vad som är rätt beteende, det finns bara olika konsekvenser,samt att man kan ta hjälp av stresshantering, mindfulness, meditation .
För bokning och priser kontakta mig.


Vill du veta mer, hör gärna av dig